Nedbetalingstid

Når du først kaster deg over innkjøp av noe som koster mye penger er det også viktig at du gjør dette på riktig måte. Innkjøp av store og dyre ting gir deg litt fleksibilitet. Du kan for eksempel kjøpe et kjøkken til hundre tusen kroner. Gjør du kjøpet med kredittkort kan du få noen ekstra fordeler med kjøpet. Du kan få ganske mange poeng hvis du kjøper med rett kredittkort. Har du et SAS Mastercard kan du få hele 20.000 poeng med SAS bare fordi du kjøpte et kjøkken du allerede trengte. Du kan deretter bruke disse poengene til å reise for. En tur til Europa et sted er ikke noe problem.

Etter du har gjort kjøpet tar du frem datamaskinen og finnet forbrukslånet med den beste renten. Du betaler fort ned kredittkortet før du for en eneste rentekrone på kortet. På denne måten får du bra rente og du har fått masse poeng som du kan bruke til å reise eller annet for. På denne måten for de noe ekstra når du kjøper noe du allerede trenger.

Nedbetalingstid

Når drømmekjøkkenet endelig er innkjøpt og installert er det viktig at du også tenker over hvor lang tid du har lyst til å bruke på å betale ned kjøkkenet. Bruk så kort tid som bare mulig. Det er ikke noe vits å betale på et kjøkken i 10 år. Det kan hende at du vil bytte det ut om 10 år. Prøv å sett et par år som perioden for å betale ned kjøkkenet. Da er økonomien tilbake der den skal være om et par år.

https://snl.no/%C3%B8konomi